VVS Malmö – Din rörmokare i Malmö

Är du i behov av en rörmokare i Malmö? Rörmokare benämns numera som VVS-montör. Det står för vatten, ventilation och sanitet. Vi har VVS-montörer i Malmö som kan hjälpa dig med allt som har med VVS att göra. Läs längre ned om vilka tjänster vi erbjuder.

Badrumsrenoveringar är en av våra populäraste tjänster. Det beror på att vi har duktiga snickare och hantverkare som är certifierade med våtrumsbehörighet samt certifierade VVS-montörer som är kunniga med allt inom rörinstallationer och sanitet.

Om du är i behov av en VVS-montör eller rörmokare i Malmö kan du alltid höra av dig till oss. Vi utför allt från stora renoveringar till mindre arbeten när du fått stopp i avloppet. VVS är dock mycket mer än så.

När ska du ringa en rörmokare i Malmö?

Vissa ringer rörmokaren med en gång – tid är ju trots allt pengar. Men faktum är att du säkert kan lösa de flesta problemen själv. Ytterst få problem kräver en avloppsspolning. Fast problemet är att det kan kosta dig många timmar på att researcha hur du ska lösa problemet samt åka och inhandla rätt verktyg. Då kan det vara mycket mer tidseffektivt att ringa din lokala rörmokare och fråga om hjälp. Du betalar för 1 timme och därefter kan du kryssa av det från listan.

(Enligt linköpingrörmokare.se så går 90% av alla stopp i avloppen att lösas genom en simpel avloppsrensare. Och ofta är det det första rörmokaren kommer att prova när dem kommer till dig)

Tjänster våra rörmokare i Malmö erbjuder

En VVS-montör kan fixa allt inom värme, vatten och sanitet. Inom värme kan vi hjälpa dig med installation och reparation av värmepump, elpannor, solvärme, element och fläktar.

Inom vatten utför vi installation och reparation av varmvattenberedare och drar rör och kopplar avlopp i kök och badrum. Vi kan också hjälpa till vid vattenläcka, byte av blandare eller handfat, avloppsrengöring och installation av disk- eller tvättmaskin.

Sist men inte minst utför vi alla installationer av sanitet, såsom WC, kommod, badkar med mera. Allt som hör badrummet till!

Låt oss sköta din badrumsrenovering

Vi är experter inom badrumsrenovering, mycket tack vare våra duktiga VVS-montörer och hantverkare. Vi har certifiering inom våtrum och ser därför till att ditt nya badrum har hög hållbarhet och kvalitet.

Ingen badrumsrenovering är en för stor utmaning för oss. Detta eftersom våra VVS-montörer kan dra om rören inuti bostaden, flytta brunnar om så önskas och installera allt felfritt. Läs mer om badrumsrenovering här.

Hur mycket kostar en rörmokare i Malmö?

Olika rörmokare tar såklart olika priser. Men vägledande priser brukar vara runt ca 450-700 per timme under vardagar och något högre på helger/rörjour, om man kollar på rörmokare i Sverige som en helhet. Vissa rörmokare har minsta debitering på 2 timmar. Så även om dem fixar problemet hos dig på 10 minuter så debiterar dem för 2 timmar.

Kolla gärna på detta innan genom att begära en kostnadsfri offert från oss, då får du en tydlig prisplan på vad allt kommer att kosta dig så att du slipper onödiga överraskningar senare.

Du kan även kombinera rörmokartjänster med ROT-avdraget vilket ger dig upp till 30% rabatt.

Kontakta oss för VVS-tjänster i Malmö med omnejd

Vi kan som sagt hjälpa dig med allt från mindre arbeten till större renoveringar av badrum och kök. Vi har inte en VVS butik men har möjlighet att köpa in allt material som behövs för dina behov.

Kontakta oss för frågor, rådgivning eller tidsbokning!

Esos Bygg AB

Esos Bygg AB är ett byggföretag beläget i Malmö och vi utför arbeten med omnejd. Vi utför alla sorters uppdrag inom renoverings/byggsektorn, framför allt badrumsrenovering i Malmö men även köksrenovering, om- och tillbyggnader, med mera. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare.

© 2021 Esos Bygg AB. All rights reserved.

Skapad av Act Local