Elektriker Malmö

Behöver du en elektriker i Malmö? Då kan Esos Bygg hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet från byggbranschen och anlitar bara de bästa hantverkarna och elektrikerna i Malmö.

Vare sig du behöver hjälp med att byta proppskåp eller har genomför en totalrenovering i din bostad kan vi se till att du får rätt el installerad. Givetvis är säkerheten enormt viktigt när man arbetar med el och vi arbetar alltid efter alla branschregler och med AL-auktorisation (tidigare allmän elbehörighet – ABL).

Det innebär att du kan lita på att det arbete som våra elektriker i Malmö utför åt dig håller absolut högsta möjliga standard.

Heltäckande elfirma i Malmö

Av erfarenhet vet vi att våra kunders behov varierar kraftigt. En del som kontaktar oss för enklare uppgifter såsom att installera elektriska prylar i hemmet medan andra behöver genomföra stambyten och byta ut gamla proppskåp.

På grund av detta har vi valt att erbjuda en så heltäckande elektrikertjänst som det bara går. Därför är inget arbete för stort eller för litet för oss och du är alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig.

Endast behöriga elektriker med stort säkerhetstänk

Att elektricitet och fara går hand i hand är vi alla medvetna om. Faktum är att elektricitet är förknippat med direkt livsfara, dels av spänningen som kan döda en person men även för den stora brandrisken.

En stor del av dagens bostadsbränder orsakas av elfel och genom att anlita oss för att felsöka ditt hem eller byta ut gammal elektronik, kan du markant minska brandrisken i ditt hem. Detta kallas i folkmun för ”Elsäkerhet”.

För att säkerställa att all el i Sverige håller högsta möjliga standard måste alla elektriker i Malmö och resten av landet har en AL-auktorisation (allmän elbehörighet). Denna behörighet tilldelas av myndigheten Elsäkerhetsverket och den ger innehavaren rätten att utföra all form av elinstallationsarbeten på lågspänningsanläggningar.

Certifikatet innefattar elsystem med spänning på upp till 1 000 volt växelspänning (AC) och upp till och med 1 500 volt likspänning (DC).

Får jag installera el på egen hand?

Nej, du får inte installera el eller genomföra elarbeten på egen hand. Givetvis får du lov att byta glödlampor, sätta i en ny säkring i proppskåpet och installera din elektronik, men allt annat arbete måste överlåtas till en behörig elektriker i Malmö.

Anledning till detta är den stora risk som allt arbete med elsystem medför, varför Elsäkerhetsverket har höga krav på alla elektriker som de ger behörighet till.

Därför bör du alltid kontakta oss innan du utför arbeten i ditt elsystem så kan vi se till att en elektriker kommer hem till dig och erbjuder dig den hjälp du behöver. Du kan givetvis också kontakta en jour elektriker om du behöver akut hjälp utanför vanliga arbetstider.

Fullständiga byggtjänster

Esos Bygg är mycket mer än en elfirma i Malmö. Vi har mångårig erfarenhet från byggbranschen och erbjuder en omfattande byggtjänster i Malmö med omnejd.

Förutom elektriker har vi målare, snickare, arkitekter, hantverkare och alla andra du kan tänkas behöver för att genomföra renoveringar, tillbyggnader och nybyggen.

Bland våra mest populära tjänster hittar du:

Esos Bygg AB

Esos Bygg AB är ett byggföretag verksamma i Malmö med omnejd. Vi har kompetensen att utföra alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn – från mindre badrumsrenoveringar och VVS-tjänster till nyckelfärdiga hus!

© 2023 Esos Bygg AB. All rights reserved.