Tillbyggnad Malmö

Vi är ett etablerat byggföretag i Skåne som hjälper er när ni går i tankarna om genomföra en tillbyggnad på huset. Oavsett om det gäller en ny spaavdelning, ett nytt sovrum eller kanske ett altanbygge hjälper vi dig från idé till färdigt bygg. Inget jobb är för stort eller för litet för oss så tveka inte att kontakta oss om du är i behov av en tillbyggnad i Skåne.

Att genomföra en tillbyggnad i ett hus är en process i sig som kräver många steg och framför allt noggrann planering. Det är därför viktigt för oss att din vision eller önskemål är tydlig för att vi ska kunna leverera ett så gott resultat som möjligt.

Vi är med dig genom hela resan från första kontakten tills det att din tillbyggnad står färdig och har godkänts.

Vi har arkitekter till din tillbyggnad

Det är få kunder som kommer till oss med en färdig ritning, även om det givetvis händer då och då. Har du en färdig ritning så är det dock viktigt att det är en säker och korrekt utförd ritning som håller en hög standard så att våra hantverkare enkelt kan följa den.

I de allra flesta fall har våra kunder dock inte med sig en ritning och då använder vi oss av våra arkitekter som utför kompletta ritningar från idéstadiet. Vår personal har all kompetens som krävs internt för att ta fram en fackmannamässig ritning och därefter genomföra en tillbyggnad i Malmö eller på annan ort i Skåne.

Bygga till för större yta

Vi är mycket duktiga på att analysera och komma med idéer och tankar på tillbyggnadslösningar för att uppnå en större yta på er fastighet. Vi gör allt ifrån att bygga till en altan till att bygga på ett extra våningsplan på huset. Som sagt är inget arbete är för litet eller för stort för oss.

För att underlätta för dig själv och för våra snickare rekommenderar vi att du har en plan på vad du vill uppnå innan du kontaktar oss. På så sätt kan vi se till att arbetet utförs så smidigt som möjligt.

Med det sagt har vi både arkitekter och erfarna byggledare som gärna delar med sig av tips och råd baserat på dina önskemål och krav. Kontakta oss gärna för att få en offert eller för att diskutera din planerade tillbyggnad.

Vad kostar en tillbyggnad?

Vi får ofta frågan vad en tillbyggnad på exempelvis huset kostar. Det är en fråga som är näst intill omöjlig att svara på då det ofta handlar om vad specifikt som önskas, jämför vi att bygga till en altan eller bygga ut ett poolrum så är förstås av förklarliga skäl kostnaden väldigt annorlunda. Priset blir givetvis väldigt varierande och när man bygger utomhus är priset på trall ofta en av de större utgifterna.

Vi är dock duktiga på att i ett tidigt stadie uppskatta kostnaden för ert önskemål och komma med en tydlig offert på vad tillbyggnaden hade kostat att utföra. Dessutom tillämpar vi en transparent prissättning utan dolda kostnader och obehagliga överraskningar.

Du vill också förlita dig på en pålitlig bygghandel och med fördel en som säljer material online, exempelvis bygghandeln.online.

Verksamma i hela Skåne

Vi tillhandahåller tillbyggnadstjänster i Malmö men givetvis även i övriga delar av Skåne. Vi är verksamma och arbetar löpande utsträckt över hela länet men har vår utgångspunkt i Malmö.

Med ett stort antal snickare och flertalet bilar tar vi oss enkelt till dig för att utföra de arbeten du behöver hjälp med. Och så länge du bor i Skåne begränsar vi oss inte: som byggfirma får man alltid ta sig dit kunden befinner sig, så enkelt är det bara.

Har du ett specifikt önskemål så kontakta oss gärna för att bolla idéer och tankar så kan vi tillsammans hitta en lösning. Förutom tillbyggnad erbjuder vi badrumsrenovering, utbyggnader, köksrenoveringar och mycket mer.

Esos Bygg AB

Esos Bygg AB är ett byggföretag verksamma i Malmö med omnejd. Vi har kompetensen att utföra alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn – från mindre badrumsrenoveringar och VVS-tjänster till nyckelfärdiga hus!

© 2023 Esos Bygg AB. All rights reserved.