Nyckelfärdigt hus – köp ett färdigt hus

Drömmer du om, eller planerar för ett nybyggt hus? Kanske till och med ett nyckelfärdigt hus med totalentreprenad. När man går in i sina husdrömmar är det en bra idé att kolla igenom de alternativ som finns i husvärlden och här kommer vi gå igenom vägen till ett nyckelfärdigt hus.

De alternativ som finns för hus är att köpa ett färdigt hus på en tomt via exempelvis Hemnet, köpa en tomt och bygga hus eller köpa en tomt och köpa nyckelfärdigt hus som levereras och monteras.

Fördelen med ett nyckelfärdigt hus är att du låter ett företag sköta allt från material och entreprenad. Dessutom får du välja hur huset ska se ut utvändigt och invändigt från början. Vi skapar ett hus tillsammans och sedan kan du slappna av och se din husdröm förverkligas.

Varje husdrömmare har en budget. Oavsett om du önskar ett nyckelfärdigt hus under en miljon eller har mycket mer att lägga på ditt hus har vi lösningar för dig.

Köpa nyckelfärdigt hus av Esos Bygg

För oss är det viktigt att du får det huset du vill ha. Därför har vi arkitekter som tillsammans med dig skapar ditt nya hus. Sedan är det vi som ser till att du får ett nyckelfärdigt hus på plats av hög kvalitet.

Vi finns med från idé till färdigt bygge och fördelen med att anlita oss för ett nyckelfärdigt hus är att du bara behöver signera ett kontrakt med ett företag, så sköter vi allt. På Esos bygg har vi duktiga arkitekter, snickare, målare, VVS-montörer och elektriker. Allt för ett nytt hus av hög kvalitet.

Du kan anlita oss för att bygga hus i Malmö och i hela Skåne.

Nyckelfärdigt hus pris

Vad kostar ett nyckelfärdigt hus?

Ofta tänker man att det alltid är billigare att göra så mycket som möjligt på egen hand. Men fördelen med att köpa nyckelfärdigt hus och totalentreprenad är att alla tjänster tillsammans blir billigare eftersom du har ett kontrakt för samtliga tjänster. Du slipper helt enkelt anlita och betala för olika tjänster och byggfirmor, lite som ett paketpris.

Kostnaden för ett nyckelfärdigt hus varierar såklart beroende på husets storlek, materialval och detaljer. För oss är det dock viktigt att vi kan möta dina önskemål gällande kostnader och utifrån budget. En av fördelarna med nyckelfärdiga hus är att de enkelt kan anpassas efter budget; du behöver helt enkelt inte bygga ett större hus än vad du har råd med, till skillnad från en totalrenovering av ett hus där budgeten kan vara svårare att fastställa i förväg.

Därför erbjuder vi inte en uppsättning av färdiga hus från en katalog. Istället sitter vi ned med dig och skapar från idé till kontrakt och nyckelfärdigt hus. Resultatet är att vi – på rak arm – inte kan säga vad ett nyckelfärdigt hus kostar. Men om du exempelvis har en budget för ett nyckelfärdigt hus under en miljon så har vi lösningar för dig, likaså om du har en större budget eller en stor tomt där du vill utveckla den perfekta bostad för dig och din familj.

Du kan alltid begära en offert så skickar vi ett prisförslag. Alternativt kontaktar du oss så bokar vi ett möte och kan diskutera idéer och frågor tillsammans med våra arkitekter och byggledare.

Bygga nyckelfärdigt hus i Malmö

Esos Bygg utgår från Malmö och vi kan hjälpa dig med allt inom bygg, måleri, takläggning och renovering. Vi kan bygga hus i Malmö med omnejd, oavsett om du önskar köpa nyckelfärdigt hus eller andra tjänster för husbygget. Är du inte säker på om ett nyckelfärdig hus är lösningen för dig? Då kan du höra av dig till oss så kan vi hitta en lösning som passar dina behov.

Tveka inte på att höra av dig idag och förverkliga din husdröm!

Esos Bygg AB

Esos Bygg AB är ett byggföretag verksamma i Malmö med omnejd. Vi har kompetensen att utföra alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn – från mindre badrumsrenoveringar och VVS-tjänster till nyckelfärdiga hus!

© 2023 Esos Bygg AB. All rights reserved.