Vill du göra en ombyggnad i Malmö?

Då har du kommit till rätt byggföretag – vi är specialister på alla former av ombyggnad i hus och lägenheter. Varför inte göra ett gästrum, kontor eller kanske ta ned en vägg för större sällskapsyta inomhus? Eller kanske har du en företagslokal som behöver byggas om?

Oavsett önskemål så är vi på Esosbygg rätt för dig när det kommer till att bygga om.

Vi har lång erfarenhet i branschen och är en helhetsleverantör som erbjuder allting ifrån idé till färdig ombyggnad i Malmö och hela Skåneregionen. Vi erbjuder även renovering av badrum, kök och mycket mer.

Viktigt att välja rätt byggföretag för ombyggnad i Malmö

Det är viktigt att du hittar och väljer en byggpartner för er ombyggnad som du kan känna dig trygg med. Du som kund ska känna att du är i goda händer och att du slipper oroa dig över huruvida utbyggnaden genomförs korrekt eller inte.

Vi arbetar alltid efter konceptet: Ju bättre planering, desto bättre resultat.

Det är ett motto som alla anställda på Esos Bygg följer och respekterar. Det innebär också att vi har all personal som krävs för att planera och utföra en ombyggnad i Malmö korrekt: från kompetenta snickare som utföra arbetet från början till slut till elektriker och VVS-montörer som ser till att el och vatten håller kvalitet.

Vad kostar ombyggnad av hus i Skåne?

Vi får ofta frågan om vad det kostar att bygga om huset och svaret är att det är svårt att ge ett korrekt pris, allting handlar om vad för typ av ombyggnad som ni önskar göra. Förutom arbetskostnaderna måste du inkludera materialkostnader och andra relaterade utgifter.

Handlar det om att ta ned en vägg för att skapa yta, eller göra om hela planlösningen? Priset blir givetvis väldigt varierande då de två projekten har olika krav och problem som ska lösas.

Vi brukar därför rekommendera att ni kontaktar oss för ett förutsättningslöst planeringsmöte där vi tittar på fastigheten och tillsammans går igenom det som önskas göra. Baserat på det kan vi måla upp en bra bild på dina behov och ge dig ett väl uppskattat pris för arbetet inklusive allt material som behövs för utbyggnaden.

Vårt mål är att du ska vara förberedd innan vi inleder arbetet så att du slipper oväntade överraskningar och problem vid senare tillfällen. Vi har allt som krävs i form av kompetens, verktyg & maskiner och manskapet för att utföra ett kvalitativ och gediget arbete som du garanterat blir nöjd med.

Ombyggnad av hus i hela Skåne

Vi har vår utgångspunkt och plats i företaget i Malmö. Dock är vi verksamma över hela Skåne och tar oss an både små som stora arbeten. Vi utför alla typer av ombyggnader och uppskattar att få komma in i ett tidigt stadie för att tillsammans kunna sätta planeringen som behövs för bästa möjliga resultat.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert för er ombyggnad. Enklast är att slå oss en signal så bokar vi upp en tid tillsammans som passar.

Välkommen till Esos Bygg – Din byggpartner i Malmö och Skåne.

Esos Bygg AB

Esos Bygg AB är ett byggföretag verksamma i Malmö med omnejd. Vi har kompetensen att utföra alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn – från mindre badrumsrenoveringar och VVS-tjänster till nyckelfärdiga hus!

© 2023 Esos Bygg AB. All rights reserved.