Vi prioriterar säkerhet för anställda och kunder

Vi prioriterar säkerhet för anställda och kunder

Säkerhet är A och O när man arbetar med renoveringar och större ombyggnationer. Därför är det något som vi prioriterar i alla lägen, dels genom att säkerhetsutbilda alla våra hantverkare men också genom regelbunden granskning av de arbeten som utförs och metoderna som används.

Vidare använder vi oss av flera skyddsnät för både anställda och våra kunder – allt för att alla inblandade parter ska känna sig nöjda och lugna från början till start. Läs mer om hur vi hanterar och prioriterar säkerhet nedan.

Försäkrade

För oss är det en självklarhet att vi har alla försäkringar som behövs för att utföra renoveringar och byggnationer under total säkerhet. Med en heltäckande försäkring via Moderna ser vi till att alla våra anställda, arbetet som utförs samt byggarbetsplatsen är försäkrade mot olyckor och andra fel.

Lika så gäller när det handlar om flyttfirmor i Malmö, med vikten av att alltid se till att allting är fullt försäkring, när det gäller att flytta sitt bohag eller företag.

Därmed kan du anlita oss för dina byggprojekt utan att oroa dig över vad som händer ifall något skulle gå snett under arbetet.

Behöriga hantverkare

En av de viktigaste faktorerna att överväga när man väljer en hantverkare – oavsett hur stort arbete man ska utföra – är att försäkra sig att hantverkarna och byggfirman är behörig. Det finns en rad olika behörigheter och vi har alla som behövs, däribland för VVS och Heta Arbeten, Dessutom är vi med i Byggkeramikrådet och ser till att alla våra anställda har rätt utbildning och erfarenhet.

Genom detta kan vi garantera att alla arbeten utförs enligt branschens regler och att du som kund kan vara nöjd och belåten med arbetet.

Givetvis erbjuder vi våra hantverkare allt de behöver för att prestera på topp. Från utbildningar inom säkerhet och ergonomi till sjukgymnastik och behandlingar ifall en skada skulle uppstå. Dessutom utrustar vi våra anställda med de verktyg och produkter de behöver för att fysiskt återhämta sig, något vi gör tillsammans med bland annat med återförsäljare av rehabprodukter.

Utrustning och arbetskläder

Sedan starten har vi prioriterat att endast använda de absolut bästa verktygen och utrustningen som finns tillgänglig. Det inkluderar allt från våra skruvdragare till stora maskiner och fordon till kläderna som våra hantverkare bär.

Genom att utrusta företaget med ledande utrustning kan vi säkerställa effektivt arbete och den absolut högsta säkerheten för alla inblandade.

Kollektivavtal

Kollektivavtal är något vi är kopplade emot för att försäkra oss om att våra hantverkare och anställda får betalt vad de förtjänar. Det ger även våra anställda en extra säkerhet att veta att någon utanför verksamheten finns att tillgå vid behov.

Har du frågor angående säkerheten och våra behörigheter får du gärna kontakta oss. Våra experter står redo att svara på alla frågor och funderingar du kan tänkas ha angående ditt pågående eller kommande byggnadsprojekt.

Esos Bygg AB

Esos Bygg AB är ett byggföretag verksamma i Malmö med omnejd. Vi har kompetensen att utföra alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn – från mindre badrumsrenoveringar och VVS-tjänster till nyckelfärdiga hus!

© 2023 Esos Bygg AB. All rights reserved.